Direct door naar content

Integrade Onbeperkt sportfeest in De Brink

04 januari 2020

 Voor de 35e keer wordt op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar een mooie sporttraditie opgepakt in sociaal cultureel centrum De Brink in Huissen. Vertegenwoordigers van 20 lokale sportverenigingen nemen samen met de leden van De Klup Over-Betuwe de handschoen op in de jaarlijkse Integrade, een vrolijke sport- en speldag. 

Tijdens deze dag gaan gemengde teams van sporters mét en zonder beperking de strijd aan in een veelzijdig spellencircuit. Het accent ligt vooral op de samenwerking binnen de teams. Op het programma staan onder meer een reuzenpuzzel, raddraaien en buizenbadminton met ballonnen. Wie benieuwd is hoe dat er uit ziet, is de hele dag van harte welkom op de tribune.

De Integrade is een activiteit van de Klup Over-Betuwe, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking uit de gemeentes Lingewaard en Overbetuwe, uit Lent en Arnhem Zuid iedere vrijdagavond in De Brink een ontspanningsavond bezorgt.

Meer informatie over Integrade staat op de website van De Klup Over-Betuwe of in het krantenbericht van Het Gemeente Nieuws. 

Terug naar agendaoverzicht

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×