Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK

Wie is jouw sporttalent van het jaar? Nomineer nu op unieksporttalent.nl!

Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Agenda

Agenda

GP Bulls toernooi

26 augustus 2017
GP Bulls toernooi

De elektrisch rolstoel hockeyvereniging GP Bulls organiseren hun vierde internationale toernooi en u bent van harte uitgenodigd! De gemeente Eindhoven biedt in samenwerking met de GP Bulls, tijdens hun toernooi, mensen met en zonder beperking de mogelijkheid om kennis te maken met dit bijzondere toernooi en aangepast sporten. Kom kijken naar de spannende wedstrijden en doe mee met de demonstraties voor aangepast  sportaanbod op 26 en 27 augustus in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven. De toegang is gratis.

« Terug naar overzicht
Selecteer je gemeente
×