Direct door naar content

Open Training Handbiken & Aangepast Fietsen

19 mei 2018

Zaterdag 19 mei organiseert ASC Olympia van 09:00 uur tot 12:00 uur een Open Training Handbiken op Sportpark Sloten. Voor alle sporters met (en zonder) een beperking die eens willen ervaren hoe het is om te handbiken – of om te fietsen met een aangepaste fiets – bij ASC Olympia.

Voor iedereen
De oudste wielervereniging van Nederland organiseert deze Open Training omdat zij meer Amsterdammers op de fiets willen krijgen. “ASC Olympia is een wielervereniging voor iedereen, dus ook voor handbikers. Als we daarvoor het een en ander aan moeten passen, dan doen we dat graag.” aldus Martin Spel – voorzitter van ASC Olympia. “Dankzij onze samenwerking met revalidatiecentrum Reade, het Fonds Gehandicaptensport en de Gemeente Amsterdam bieden we sporters met een beperking een professioneel en uitgebreid programma.”

Geen handbike? Geen nood!
Ook als je geen handbike hebt – of zelfs nog nooit op een handbike hebt gezeten – ben je van harte welkom. ASC Olympia heeft verschillende handbikes klaarstaan. Elke zaterdagochtend trainen de handbikers op het afgesloten wielerparcours op Sportpark Sloten onder deskundige leiding van trainer Carolien van Herrikhuyzen. De trainingen zijn leuk en uitdagend en worden op elk niveau aangepast.

Meer informatie
Stuur voor meer informatie gerust een e-mail.
 

×

Zoeken

De website wordt doorzocht