Direct door naar content

Blind varen op je gevoel op de catamaran Beatrix

28 september 2018

In september en oktober organiseert SailWise speciale kennismakingsdagen voor mensen met een visuele beperking. Wil jij ook ervaren hoe het is om te zeilen met de zon in je gezicht, de wind door je haren, dan ben je van harte welkom op één van de kennismakingsdagen ‘Blind varen op je gevoel’. We nodigen je van harte uit om ons watersportcentrum It Sailhûs te bekijken of een dag mee te varen met catamaran Beatrix.

Kosten (incl. lunch)
€ 10,00 per persoon als je blind of slechtziend bent.
€ 25,00 per persoon voor als je als begeleider mee gaat *
dit kan alleen indien er ruimte is.

Wanneer
28 september 2018

Waar
Watersportcentrum It Sailhûs en catamaran Beatrix
Een onvergetelijke vakantie: Heb je zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Boek dan een reis op onze catamaran Beatrix! Je geniet in een kleine groep van het échte zeilen, ontmoet nieuwe vrienden en hebt samen veel plezier. Het schip is zo ontworpen dat iedereen een onvergetelijke zeilvakantie beleeft. Onze ervaren bemanning maakt je wegwijs op het schip en leert je de fijne kneepjes van het zeilen. 

Ontdek de mogelijkheden: Vanuit de thuishaven Elahuizen maken we de mooiste dagtochten over de Friese wateren en het IJsselmeer. Je bent samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vakantie: samen met je reisgenoten stel je in overleg met de schipper het programma samen. Je kunt bijvoorbeeld de ene dag zeilen en de andere dag gezellige Friese plaatsjes bezoeken. Ook nachtzeilen of zomaar op een eilandje barbecueën is mogelijk. We keren ‘s avonds terug naar groepsaccommodatie It Sailhûs, waar je eet en slaapt. Er is daar een ruime keuken aanwezig om samen een heerlijke maaltijd klaar te maken.

De kennismakingsdagen worden begeleid door een professionele staf en vrijwilligers. Zij zorgen gezamenlijk voor de invulling van alle noodzakelijke randvoorwaarden, ADL-hulp en begeleiding die je nodig hebt. Voor programma, vervoer, begeleiding en aanmelding klik hier.

Bekijk hier een docu van twee slechtziende deelnemers van SailWise:

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×