Direct door naar content

EK CP-voetbal op KNVB Campus in Zeist

Van: 25 juli 2018 Tot: 05 augustus 2018

Het EK CP-voetbal wordt van 25 juli tot en met 5 augustus gespeeld op de KNVB Campus in Zeist. Tien landen strijden om de felbegeerde cup.
Op woensdag 25 juli staat de openingswedstrijd Nederland – Duistland op het programma. Net als alle andere wedstrijden van het EK CP-voetbal, is ook de openingswedstrijd vrij toegankelijk. Jullie vereniging, school of instelling is er toch ook bij op de KNVB Campus om ons nationale team aan te moedigen? Kijk voor het volledige programma en alle andere informatie over het EK CP-voetbal op www.cp2018.nl.

Over CP-voetbal
CP-voetbal wordt gespeeld door voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een motorisch probleem hebben. De beschadiging is meestal het gevolg van een geboortetrauma (Cerebrale Parese). In aanmerking komen ook voetballers die op latere leeftijd een hersenbloeding, herseninfarct of hersentumor hebben gehad. Spelers die in coma hebben gelegen en hier een licht motorisch probleem aan hebben overgehouden behoren eveneens tot de doelgroep. Dit zijn de zogenoemde spelers met NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×