Direct door naar content

Brabantse Disabled Open 2018: Golfclinic

01 september 2018

Alweer 10 jaar in successie bestaat het Brabants Disabled Open, waarvan de laatste jaren op Golfbaan Stippelberg in Bakel, een wedstrijd voor golfers met een lichamelijke beperking. In 2017 werd daar een nieuwe uitdaging aan toegevoegd: een golfclinic.

Via contacten en media werden 11 personen gevonden die nog nooit, of bij uitzondering 1 keer een golfbal hadden geslagen, laat staan of ze wisten wat het inhield. Zij hebben in 2017 mee gedaan met hun problemen als rolstoel gebonden, dwarslaesie, spasme, visueel gehandicapt, deels verlamd. Wat waren die mensen verheugd met hun prestatie van de dag. Deze succesvolle samenwerking krijgt in 2018 een vervolg!!!

Op  zaterdag1 september 2018 is wederom de Brabantse Disabled Open op Golfbaan Stippelberg, met ondersteunende samenwerking van het Woold. De deur staat wagenwijd open voor personen met een lichamelijke beperking die geïnteresseerd zijn hun beproeving in deze sport te doen. Degene die nieuwsgierig zijn hun grenzen te verleggen: meld u aan, persoonlijk, of als u iemand weet, beveel hem ons aan en wij nodigen hem/haar uit. Er is die dag plek voor 10 personen, wie eerst komt wie het eerst....en daarna proberen we te doen wat alsnog kan.

De golfclinic is gratis en all inclusive.

Via cees@brabantsedisabledopen.nl kunt u alle info doorgeven.

×

Zoeken