Direct door naar content
De avond van de Unieke Sporter: subsidies in de sport afbeelding nieuwsbericht

De avond van de Unieke Sporter: subsidies in de sport

20 maart 2019

Op dinsdag 9 april, vanaf 17.30, organiseert Uniek Sporten in samenwerking met De Onderwijsspecialisten een bijeenkomst met als thema “de avond van de Unieke Sporter”. Een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en natuurlijk mensen met een beperking. Want samen zorgen we er voor dat sporten en bewegen mogelijk is voor mensen met een beperking.

Verschillende facetten zullen deze avond aan bod komen, zo ook een workshop over subsidies in de sport. Financiën is een belangrijk onderdeel als het gaat om de organisatie van sport- en beweegactiviteiten voor mensen met een beperking. Wat zijn alle mogelijkheden en waarom vraag je subsidie aan? Fonds Gehandicaptensport neemt de deelnemers mee in de wereld van de subsidies en men ervaart direct hoe een aanvraag geschreven en ingediend gaat worden. 

Aanmelden
Ben jij nieuwsgierig naar subsidiemogelijkheden en hoe het in zijn werk gaat? Meld je dan aan door een mail te sturen naar onderwijsspecial@deonderwijsspecialisten.nl o.v.v. Onderwijsspecial Sport.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Ik wilde bewijzen dat ik gewoon was”

Luis stuurt zijn armprotheses aan met zijn brein

Kanshebbers ‘Paralympische Sporter 2021’ bekend