Direct door naar content
De avond van de Unieke Sporter: bewegen met NAH door Brein Support afbeelding nieuwsbericht

De avond van de Unieke Sporter: bewegen met NAH door Brein Support

20 maart 2019

Op dinsdag 9 april, vanaf 17.30, organiseert Uniek Sporten in samenwerking met De Onderwijsspecialisten een bijeenkomst met als thema “de avond van de Unieke Sporter”. Een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en natuurlijk mensen met een beperking. Want samen zorgen we er voor dat sporten en bewegen mogelijk is voor mensen met een beperking.

Verschillende facetten zullen deze avond aan bod komen, zo ook een workshop over Bewegen met NAH. Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is (cognitieve) beweging noodzakelijk. Beweging zorgt voor verbetering van hersenfuncties en geeft positieve energie. Bovendien kan beweging de kans op een terugval verkleinen. Brein Support neemt ons mee in de wereld van de cognitieve fitness en Meet Me @ The Gym.

Aanmelden
Ben jij nieuwsgierig naar cognitieve fitness, Meet Me @ The Gym en hoe je optimale randvoorwaarden kunt creeren voor (de begeleiding van) deze doelgroep? Meld je dan aan door een mail te sturen naar onderwijsspecial@deonderwijsspecialisten.nl o.v.v. Onderwijsspecial Sport.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid

Uniek Esports heeft bomvolle agenda!