Direct door naar content
Blog Iljas Visker deel 1: even voorstellen afbeelding nieuwsbericht

Blog Iljas Visker deel 1: even voorstellen

12 februari 2014

Mijn naam is Iljas Visker, ik ben 22 jaar en ben speler van het Nederlands CP-voetbalteam. CP-voetbal is voor voetballers met een hersenaandoening en daarom een motorische beperking hebben. Omdat ik augustus 2008 een herseninfarct heb gehad kom ik in aanmerking voor dit team. Tijdens de Paralympische zomerspelen in Londen 2012 zijn wij als 5e geëindigd. Om in een later stadium een medaille te kunnen pakken zijn onze trainingen geïntensiveerd. 
 

We wonen momenteel allemaal in Arnhem. Op deze manier kunnen we van dinsdag tot en met vrijdag goed trainen. Om mijn topsport carrière te kunnen combineren volg ik mijn studie aan het Johan Cruyff College in Nijmegen. Op deze school word er rekening gehouden met je sport en je rooster daar op aangepast. Ik studeer marketing en communicatie en zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding. Het laatste jaar bestaat uit een half jaar theorie en een half jaar praktijk (stage). Ik heb het geluk dat ik mijn afsluitende stage mag doen bij Uniek Sporten in Arnhem.

Omdat ik veel moet trainen is ook tijdens mijn stage een bijzonder traject nodig. Ik ben maandag en woensdag op het kantoor te vinden. De rest van de dagen werk ik thuis aan mijn stage opdrachten. Wanneer ik hier mee klaar ben vertrek ik naar Papendal om daar een kracht en/of een veldtraining te doen. Ik vind deze combinatie erg leuk. Via deze weg ga ik jullie op de hoogte houden van mijn 'avonturen' binnen Uniek Sporten en het CP-team. Ik hoop in deze periode veel te mogen leren en een versterking te kunnen zijn voor Uniek Sporten.
Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×