Direct door naar content
3e Cruyff Foundation Seminar met deelsessie over aangepast sporten afbeelding nieuwsbericht

3e Cruyff Foundation Seminar met deelsessie over aangepast sporten

04 februari 2014

Ben jij geïnteresseerd in het belang van sport voor lichaam en brein? Dan mag je dit inspirerende seminar niet missen! Vanuit het thema ontwikkeling wordt een aantal boeiende cases voorgelegd en het forum met Johan Cruijff en Prof. Dr. Erik Scherder biedt ruimte voor het stellen van vragen. 
 
Presentatie Prof. Dr Erik Scherder
Dat we tegenwoordig steeds minder bewegen is een zorgwekkende trend. Prof. Dr. Erik Scherder, hoogleraar aan de Vrije Universiteit (o.a. bekend van het tv-programma DWDD), laat zien wat het voor je gezondheid en de ontwikkeling van je brein betekent als je (niet) beweegt.

Deelsessie Cruyff Courts of Aangepast Sporten
Woon de presentatie bij van John "The Bull" Sibeko (WorldCoach KNVB) en Frank van Eekeren (USBO) over de legacy van het WK Voetbal in Zuid-Afrika en de impact van het Orange Cruyff Court in Johannesburg. Of luister naar een inspirerend verhaal van André Cats (NOC*NSF) over talentontwikkeling, topsport en de Paralympische Spelen in Londen en Sochi. Beide sessies worden afgesloten met een interactieve discussie tussen panelleden en publiek.

Forum o.l.v. Humberto Tan met Johan Cruijff en Erik Scherder
Humberto Tan sluit de dag af met een interactief forum met Johan Cruijff en Erik Scherder als gasten. Natuurlijk worden 'De 14 van Johan 2014' als de nieuwe ambassadeurs van de Johan Cruyff Foundation gepresenteerd.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Jonge rolstoeltennissers met TeamNL naar Tokio

Restyle je rolstoel met dit hippe haakwerk!

Steve Alexy is bodybuilder met CP

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×