Direct door naar content
Special Gym regio Wieringermeer en omstreken afbeelding nieuwsbericht

Special Gym regio Wieringermeer en omstreken

06 september 2022

Sinds begin maart 2022 is er bij Advendo Wieringerwerf de mogelijkheid voor kinderen met een beperking om mee te doen aan een leuke beweegactiviteit.

Onder deskundige leiding van Sandra de Hart gaan de kinderen twee wekelijks een uur sporten waarbij plezier en ontmoeten voorop staat.
We houden de groepen klein zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Daarom is de maximale groepsgrootte 10 deelnemers.

Hoe zit dit er praktische uit:

  • Dag: zaterdag 1x per 14 dagen
  • Tijd: 11.00 tot 12.00 uur
  • Locatie: gymzaal Kreileroord.
  • Leeftijd: 6 tot +/- 14 jaar.
  • Datum lessen tot de kerstvakantie:  17 september / 1, 15, 29 oktober /  12, 26 november / 10 december

Kosten;
Je mag 2 x komen voor een gratis proefles en vind je het leuk dan kun je je daarna opgeven via de website van Advendo

Het lidmaatschap is daarna €10.00 per maand en wordt per maand afgeschreven. Dit bedrag is de contributie voor de lessen en de verplichte KNGU afdracht die dus verplicht is. Naast de contributie zullen er geen verder kosten zijn en opzeggen kan per maand. In de zomervakantie wordt er geen contributie afgeschreven in de maanden juli en augustus.

Mocht je jouw kind willen aanmelden van een proefles dan kun je dit doen via de mail: info@advendo-gym.nl zodat wij weten op welke kinderen we kunnen rekenen. Ook voor meer informatie kun je kijken op de website of mailen naar bovenstaande emailadres.

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: