Direct door naar content
Aqua Novio start met Waterbasketbal voor mensen met beperking! afbeelding nieuwsbericht

Aqua Novio start met Waterbasketbal voor mensen met beperking!

09 november 2015

Heel graag vestigen wij uw aandacht middels dit nieuwsbericht op een nieuw initiatief waar wij ons als vereniging aan zullen verbinden; Waterbasketbal

 

"Het is onze ambitie om ons sportaanbod toegankelijk te maken voor iedereen! Waterbasketbal is een relatief nieuwe sport die snel groeit. Er zijn al verschillende sportaanbieders actief in een speciaal gevormde competitie. Het mooie aan waterbasketbal is dat iedereen mee kan doen (lichamelijke en/of verstandelijke beperking) en dat naast het sporten plezier en succesbeleving centraal staan", aldus bestuurslid Erik Gabriël.  

 

Start

In januari 2016 willen we officieel lanceren met een kleine groep deelnemers. In juni 2016 zouden we dan tijdens de Special Olympics 2016 zelfs een demonstratiewedstrijd kunnen spelen! 

 

Oproep

Alhowel het allemaal kleinschalig blijft, is de projectgroep op zoek naar mensen die hen willen helpen het waterbasketbal van de grond te krijgen. Er liggen kleine taken op organisatorisch of administratief vlak, maar ook in begeleiding van trainingen ligt nog een uitdaging. Om die reden doet de projectgroep een oproep aan mensen die ervaring of talent hebben om op deze vlakken zich aan te melden om een bijdrage te leveren. Affiniteit en/of betrokkenheid bij deze doelgroep is een pré. De afdeling zorgt voor de faciliteiten en vanuit de Water Polo Commissie wordt alle denkbare ondersteuning geboden. Binnen de sport is sprake van een hechte gemeenschap en verenigingen die elkaar graag willen helpen.

 

Bent u degene die wij zoeken, of weet u iemand in uw omgeving die past in dit profiel? Breng dit initiatief dan ook onder de aandacht bij die persoon. Voor informatie of interesse kunt u contact opnemen met Eric Gabriël (06-53 371 677) of door te mailen naar waterpolo@gabriel.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×