Direct door naar content
Sporten en bewegen voor mensen met NAH in Zevenaar afbeelding nieuwsbericht

Sporten en bewegen voor mensen met NAH in Zevenaar

14 december 2015

Vorig jaar heeft op Sportpark Hengelder in Zevenaar een pilot gedraaid voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Deelnemers konden wekelijks kosteloos deelnemen aan een uur sport en bewegen onder begeleiding van fysiotherapeuten van De Romei Therapie en Training (lees ook: Eén been op de wiebelplank). Dit project krijgt nu een structureel vervolg!

Structureel vervolg
Met ondersteuning van de gemeente Zevenaar, middels een subsidie uit het innovatiefonds voor de duur van 2 jaar, gaat het aanbod weer starten! Na afloop van de subsidieperiode wordt getracht dit aanbod geborgd te hebben. Hiertoe worden in de komende tijd de nodige stappen gezet.

Laagdrempelig
In een ongedwongen sfeer en onder professionele begeleiding kunnen deelnemers sporten en bewegen op eigen niveau. Voorafgaand aan het sporten en bewegen kunnen deelnemers gezamenlijk een drankje nuttigen en gezellig samen zijn. Hier zijn ook de fysiotherapeuten al aanwezig en is het dus ook mogelijk om vragen te stellen. Vervolgens gaat er natuurlijk bewogen worden en de fysiotherapeuten passen alle oefeningen aan de mogelijkheden van het individu aan. Na afloop is er vervolgens nog gelegenheid tot napraten. 

Binnen en buiten
Er wordt gedurende de periode november tot en met februari binnen gesport, op de praktijk van de Romei. Gedurende de periode maart tot en met oktober wordt er gesport op Sportpark Hengelder, op de velden van HVZ.

Start
Op maandag 4 januari 2016 is de start. Vanaf 12.30 - 13.00 uur is er gelegenheid voor koffie/thee en van 13.00 - 14.00 uur sport en bewegen. Het adres is De Romei 18, 6901 AV Zevenaar. Voor vragen en aanmelden kan kun je contact opnemen met Harry Geurkink via 0316-342151 of info@romei.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×