Direct door naar content
Blog met prachtige foto's vanaf de Paralympics in Rio afbeelding nieuwsbericht

Blog met prachtige foto's vanaf de Paralympics in Rio

15 september 2016

Nico Teunissen houdt ons dagelijks met mooie verslagen en veel foto's op de hoogte van alle prestaties van Team NL vanaf de Paralympische Spelen in Rio. Lees elke dag een nieuw verslag en bekijk alle foto's op www.facebook.com/unieksporten. Hieronder het verslag van gisteren en afgelopen nacht.

Vandaag staat de score op 37 medailles! Zelf getuige geweest van de gouden race van Alyda Norbruis. Prachtige wielersport aan de stranden van Rio met Jetze Plat, Johan Reekers en Tim de Vries. Daarna richting bankdrukken. Een voor mij onbekende sport, maar ongelofelijk spannend. Getuige geweest van een prachtig wereldrecord en de van origine Surinaamse Melaica Tuinfort een bronzen medaille voor Team NL zien binnenslepen. De heren basketballers starten tegen team USA ongekend goed. Na het eerste kwart was er zelfs een ruime voorsprong. Helaas was dit tegen de Amerikanen niet vol te houden. Een ruim verlies was het gevolg. De wedstrijd om de 7de en 8ste plaats volgt later deze week.

Ik het atletiekstadion schitterden Kenny van Weeghel en Marlou van Rhijn. Zij kwalificeerden zich voor de finales. Morgen een mooie en bijzondere dag voor de boeg. De Cruyff Foundation opent hier een mooi court, de basketbal dames spelen hun halve finale tegen de Duitsers en Marlou gaat voor goud. De Paralympische spelen hier in Rio zijn prachtig met een mooie sfeer in de stadions ..... en voor TeamNL staat de medaillespiegel er heel goed voor. Morgen meer!

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Kijktip: Netflix-docu ‘Crip Camp’

Michiel bedacht een ‘blindengeleide robot’

De beste sporten met een meervoudige beperking

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×