Direct door naar content
Arnhems sportgala 2016 afbeelding nieuwsbericht

Arnhems sportgala 2016

06 maart 2017

Het Arnhems Sportgala is vernieuwd. We reiken voor het eerst de Sport-ster en Support-ster uit. Twee prijzen die gaan naar mensen die iets bijzonders hebben gedaan in of naast de sport. Het blijft verder een feest voor de sport in Arnhem, waarbij we terugkijken op de mooie verhalen uit het afgelopen sportjaar. Arnhemmers kunnen vanaf nu al hun Sport- en Support-ster nomineren. Daarnaast kiezen we de sportfoto van het jaar. De winnaars maken we bekend tijdens het gala op donderdag 13 april. 

Twee nieuwe prijzen
Mooie verhalen staan centraal tijdens het vernieuwde Arnhems Sportgala. Daarmee is er ruimte voor alle bijzondere prestaties, van Olympisch en Paralympisch niveau tot in de wijk. Iedereen mag zijn Sport-ster nomineren. Ook naast de sport zijn bijzondere mensen actief, van vrijwilligers op het veld tot ouders, verzorgers en begeleiders die meerdere keren per week hun topsporter in de dop naar de training brengen. Deze eren we met de Support-ster. Een aantal mooie verhalen krijgt een plek op het podium tijdens het Sportgala op 13 april. Uit alle nominaties kiest de jury, met wethouder Gerrie Elfrink als voorzitter, de twee winnaars.

Sportfoto van 2016
Ook nieuw is de Sportfoto van 2016. Kindjes die voetballen op een pleintje. De zegetocht van Maarten Tjallingii tijdens de Giro. Vrijwilligers die hard aan het werk zijn op een sportveld. Supporters langs de lijn. Hardlopers in de avondzon. Het maakt eigenlijk niet uit wat op de foto staat. Zolang het maar over sporten of bewegen in 2016 gaat. De leukste foto’s krijgen een mooie plek in de Arnhemse binnenstad. De foto met de meeste likes op Facebook wint de publieksprijs. Foto’s kunnen tot en met 31 maart worden ingestuurd via Facebook.com/sportinarnhem.

Met de Sport-ster, Support-ster en Sportfoto van 2016 biedt het Arnhems Sportgala nog één keer de gelegenheid om terug te kijken op een mooi sportjaar. Draag dus nu jouw sporters met een beperking voor in deze categorieen en geef hen de plek die zij volgens jou verdienen!

De organisatie van het Sportgala is in handen van Sportbedrijf Arnhem. De avond begint om 19.45 uur. Vanaf 19.15 uur staat in de Eusebiuskerk een kop koffie of thee klaar.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×