Direct door naar content
Sportloket aangepast sporten Beverwijk en Heemskerk afbeelding nieuwsbericht

Sportloket aangepast sporten Beverwijk en Heemskerk

30 maart 2017

Het voorjaar is weer begonnen! En dat is ook te zien bij de hoeveelheid mensen die zich aanmelden voor mijn Sportloketten. Lekker weer naar buiten kunnen om te bewegen, wandelen, hardlopen, handbiken, enzovoorts. Vanaf nu kan het weer en is het GENIETEN! Vooral op die heerlijke zonnige dagen!

Omdat het aantal deelnemers blijft groeien, krijgen sportverenigingen de mogelijkheid om meer aangepast aanbod op te zetten. Ook de verschuiving van Heliomare onderwijs, in wijk aan Zee naar Heemskerk biedt ook weer mogelijkheden om nieuw aanbod op te zetten in Heemskerk.

Daarom vraag u allen om óf zelf op deze website te kijken naar het aanbod of langs te komen bij één van mijn Sportloketten voor een sportadvies. Ik kan u van allerlei hulp en advies voorzien, omdat ik als buurtsportcoach aangepast sporten direct contact heb met al het aanbod en dat wat er nu start.

Waar en wanneer kun je langs komen voor een sportadvies? Rode kruis ziekenhuis, Beverwijk, dinsdagmiddag van 14.00-16.00 uur. De Schuilhoek, Heemskerk dinsdagochtend op afspraak. Heliomare, Wijk aan Zee van maandag t/m donderdag op afspraak. Contact: sportadvies@heliomare.nl of 06-19080102

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×