Direct door naar content
Sportdorp aan Zee groeit! afbeelding nieuwsbericht

Sportdorp aan Zee groeit!

20 april 2017

Het UNIEKE van Sportdorp aan Zee is dat aangepaste sportactiviteiten nu ook reguliere sporters willen intergreren. Zo voelen de ex- CVA sporters van 60+ zich ook gewoon oma of grootmoeder en vinden zij dat ook de grootmoeders van Wijk aan Zee best met hun mee mogen trainen.

Zij beogen de zelfde doelen te hebben. Namelijk het fit blijven en in balans zijn, zodat zij veilig met de kleinkinderen op pad kunnen. Dat is ook wat er getraind wordt. Naast het harde werken wordt er ook nog ontspannen. Dat verdienen niet alleen de ex- CVA patiënten, maar ook grootouders die zich tegenwoordig nog in alle bochten wringen om op te passen op hun kleinkinderen.  En dit alles ondanks hun aftakelende lichaam en ouderdoms gebreken. Daarom speciaal voor de grootouders van 60+ het volgende:

Elke dinsdagavond van 17.00-19.00uur kunnen alle 60+ers gezellig deelnemen aan een gecombineerde beweegactiviteit tot aan de zomervakantie. Voor een klein bedrag van éénmalig € 50,00 bent u 10 weken achter één volgens lekker in beweging. Er worden verschillende oefeningen gedaan om alle ledematen te versterken en uw evenwicht, kracht en lenigheid te verbeteren, ook worden er balspelen gedaan. Deze vorm van bewegen is zeer geschikt om deze zomer weer helemaal fit met uw kleinkinderen op pad te kunnen gaan. U sport samen met ex- CVA patiënten. Zij weten nu zeker dat het blijven bewegen ontzettend belangrijk is en het hun fit houdt, nu u ook nog!

Gratis proefles en aanmelden kun kun je doen bij Anca 06-50457002. Deze beweegactiviteit vind plaats in de sporthal en zwembad van Heliomare Wijk aan Zee. Dit allen wordt nu mogelijk gemaakt door Sportdorp aan Zee, dus maak er nog vandaag gebruik van.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

KPN Voetbalvriendendag groot succes!

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Jochem Leemans: "Denk in oplossingen!"

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×