Direct door naar content
Clinic bij recreatie sportgroep Huizen afbeelding nieuwsbericht

Clinic bij recreatie sportgroep Huizen

08 mei 2017

Op zaterdag 20 mei is er een clinic bij de recreatie sportgroep Huizen voor mensen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening. De clinic is van 11.30 uur tot 12.30 uur in Sporthal De Baat, Ijsselmeerstraat 3-b in Huizen. Deelname aan de clinic is gratis!

Recreatie sportgroep Huizen biedt wekelijks verschillende sporten en beweegvormen en kenmerkt zich door een gezellige, fanatieke groep sporters die elkaar ondersteunt. Matthijs van Brussel, de sportleider, houdt tijdens de lessen rekening met ieders mogelijkheden. Elke sport of beweegactiviteit weet hij zo aan te passen dat deze voor iedereen toegankelijk is.

Mocht je op zaterdag 20 mei niet in de gelegenheid zijn om te komen, maar wil je op een ander moment je sportieve grezen verkennen? Dan ben je op een andere zaterdag ook van harte welkom. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.recreatiesportgroephuizen.jimdo.nl of contact opnemen met Matthijs van Brussel via 06-52293347 of thijsvanbrussel@hotmail.com.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×