Direct door naar content
Rolstoelbasketbal van start bij Pigeons in Duiven afbeelding nieuwsbericht

Rolstoelbasketbal van start bij Pigeons in Duiven

22 augustus 2017

Komend seizoen gaan Pigeons uit Duiven starten met een team rolstoelbasketbal: 'Pigeons on wheels'. Pigeons gaan starten met één team en zij trainen twee keer per week. Zij zijn een volwaardig onderdeel van de basketbalvereniging en het doel is om uiteindelijk in te stromen in de rolstoelbasketbal competitie via de NBB.

Trainingen
Pigeons gaan trainen op woensdag en vrijdag. Op beide dagen van 19.30 - 21.00 uur. De trainingen vinden plaats in sporthal Triominos (Eltensestraat 4, 6922 JB Duiven). De sporthal is rolstoeltoegankelijk en de eerste training vindt plaats op woensdag 30 augustus. 

Officiële kick-off
Op zondag 17 september vindt de officiële kick-off ook plaats in sporthal Triominos. Van 13.00 - 14.30 uur biedt Basketball Experience NL een clinic aan voor alle belangstellenden. Deelname aan deze clinic is geheel vrijblijvend en gratis. Uiteraard worden voor deze clinic sportrolstoelen beschikbaar gesteld. 

Kennismaken met Pigeons on wheels?
Ben je 18 jaar en ouder? Heb je een lichamelijke beperking, waardoor deelnemen in een regulier team niet (meer) mogelijk is? Kom dan het team van Pigeons versterken! De eerste 4 trainingen zijn gratis en vrijblijvend. Zo kun je erachter komen of deze sport echt bij je past, alvorens je besluit om wel of geen lid te worden. Er worden sportrolstoelen beschikbaar gesteld en ervaring met de sport is absoluut geen vereiste.

Neem voor meer informatie contact op met voorzitter Taco Jansen via voorzitter@depigeons.nl of 06-10707622.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×