Direct door naar content

Nieuws

« Terug naar overzicht

Kanovaren en kinderfeestjes voor kinderen met autisme en/of ADHD

25-8-2017 00:00:00

Op dinsdag 5 september start de Maaslandse Kanovereniging i.s.m. Wave Begeleiding, een kennismakingscursus kanovaren voor kinderen met autisme en/of ADHD. De cursus bestaat uit 3 lessen, die van 18.00-19.00 uur gegeven worden. Zowel de vaartechnieken, als ook diverse kanodisciplines, zoals toervaren, kanoslalom en kanopolo komen aan bod. Deelnemers zitten in een groep van max. 5 kinderen.  De cursus vindt plaats bij de Maaslandse Kanovereniging, Ossestraat 13, 5367 NE Macharen. Wave Begeleiding is gespecialiseerd in de begeleiding tijdens het kanovaren voor kinderen uit deze doelgroep. 

Ook voor Kinderfeestjes kan je terecht bij de Maaslandse Kanovereniging.

Bij de Maaslandse Kanovereniging kunnen kinderen hun feest vieren in de kano. Voor kinderen die niet bang zijn, is er het thema Durfals. Actie en avontuur, waarbij er de kans bestaat dat men uit de kano valt en een nat pak haalt. Er is het thema’s Speurneuzen. In teams worden wedstrijdjes in de kano gehouden voor de eerste plek. Wil men het graag wat rustiger houden, dan zijn er een ontdekkingstocht en een puzzeltocht.

Materiaal, zoals kano, peddel, zwemvest en drinken zijn inbegrepen. Er is deskundige begeleiding aanwezig. Ook de kinderfeesten zijn prima geschikt voor kinderen met autisme en/of ADHD. 

Info en aanmelding via www.wavebegeleiding.nl of 06-25302651.

 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×