Direct door naar content
Schaatsen en curlen op de Grote Markt afbeelding nieuwsbericht

Schaatsen en curlen op de Grote Markt

16 oktober 2017

Als afsluiting van 2017 organiseert de werkgroep aangepast sporten in samenwerking met Staboz en de Fitfabriek, evenals in 2015 en 2016, een schaats- en curlavond op de ijsbaan in Bergen op Zoom. Nadat de G-groep van Spado 2014 voor het eerst was gekomen, stonden er in 2015 ruim 80 sporters met een beperking op het ijs. Vorig jaar waren dit er al 135.  De verwachting is dat op dinsdag 12 december weer meer dan 130 sporters komen.

Geïnteresseerde sporters kunnen zich aanmelden via hun vereniging, zoals Petangeske, Ai-Te en Genie. Ook is het mogelijk je te melden bij o.a. S&L, SDW, Titurel en de Fitfabriek. De avond heeft een besloten karakter, waardoor alleen sporters met een beperking en hun ouders/begeleiders welkom zijn. Het is vrij om te schaatsen, te curlen of gewoon te kijken.

Tussen 18.00 en 19.00 uur is de ijsbaan beschikbaar voor sporters tussen 6 en 15 jaar en vanaf 19.00 uur voor alle leeftijden. Vanaf half acht kan er ook gezongen en gedanst worden met Rob van Terheijden, die de avond feestelijk af zal sluiten. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Jeroen Jonkers, jeroen@jonkersenko.nl

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×