Direct door naar content
Duivense Sportverkiezingen 2018 afbeelding nieuwsbericht

Duivense Sportverkiezingen 2018

24 november 2017

Vrijdagavond 26 januari 2018 vindt voor de eerste keer de Duivense Sportverkiezing plaats. In Hotel van der Valk Duiven wordt die dag vanaf 19:00 uur een sportieve avond georganiseerd waar de Duivense Sportprijzen worden uitgereikt. Om de vele prestaties, die geleverd zijn door sporters uit de gemeente Duiven of sporters met en zonder beperking, die actief zijn binnen de Duivense, Groessense en Loose sportverenigingen, alsook de individuele sporters, onder de verdiende aandacht te brengen hebben Dianne de Geus en Mathieu Maanders het initiatief genomen om de Duivense Sportverkiezing te organiseren. Dit evenement is de kers op de taart van alle initiatieven die al op sportgebied binnen de gemeente Duiven georganiseerd worden.

Vier categoriën
Sporters die een bijzondere prestatie hebben geleverd kunnen voorgedragen worden in de volgende drie categorieën
1. Sporter / Sportteam van het jaar 2017
2. Aangepast Sporter / Sportteam van het jaar 2017
3. Meest bijzondere Sportprestatie

Omdat een foto vaak meer zegt dan duizend woorden, kunnen ook foto's die direct iets met Sport te maken hebben, worden ingestuurd / voorgedragen voor de prijs: Sportfoto van het jaar 2017. De sportprestatie dient geleverd te zijn tussen 1 januari 2017 en 31 december 2017. Per categorie zijn er voorwaarden gesteld. Deze zijn terug te vinden op de website van de sportverkiezing.

Voordragen kandidaten
Iedereen kan zijn of haar Sportheld(en) voordragen. Hiervoor is geen vereiste dat de voordrager ook uit de gemeente Duiven komt. Ook sportverenigingen kunnen kandidaten voordragen. Kandidaten kunnen tot 14 januari 2018 voorgedragen worden door op de website van de sportverkiezing het formulier Nominatie Duivense Sportheld(en) in te vullen en/of de voor te dragen foto te sturen. Na 14 januari 2018 worden aanmeldingen niet meer in behandeling genomen. Vervolgens wordt door een onafhankelijke vakjury uit alle inzendingen een winnaar gekozen. Deze winnaar wordt op 26 januari 2018 bekend gemaakt tijdens de Duivense Sportverkiezingen 2017 in Hotel van der Valk.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×