Direct door naar content
Nieuw! Dansmix Extra bij Balletschool Heerhugowaard afbeelding nieuwsbericht

Nieuw! Dansmix Extra bij Balletschool Heerhugowaard

30 november 2017

Het is zover! Op donderdag 11 januari gaat het project Dansmix Extra! van start.
Hieronder hebben we zoveel mogelijk informatie op een rijtje gezet. Ken je iemand die graag meedanst? Geef het door! Voor dit seizoen is de planning zoals vermeld. Ook als de interesse er is, maar dag of tijd komen niet uit, horen we dat graag. We kunnen dat meenemen in de planning in 2018-2019.

Wat houdt Dansmix Extra in?
De naam Dansmix zegt het al: dansers maken kennis met een mix aan stijlen: jazz, streetdance, hiphop, modern, dansexpressie en musicaldans. Extra betekent dat de lessen extra worden afgestemd op de mogelijkheden van de dansers. De groep van maximaal 12 personen wordt begeleid door twee ervaren dansdocenten.

Wanneer?
Van januari tot en met juni worden deze lessen wekelijks gegeven op donderdagmiddag van 16.45 – 17.45 uur in de dansstudio van Balletschool Heerhugowaard aan de Albert Soncklaan 1 – 3 in Heerhugowaard. Op 23 en 24 juni willen we het project graag afsluiten met deelname aan de grote leerlingenvoorstelling in theater Cool.

Voor wie?
De cursus die nu start is bedoeld voor dansers vanaf 14 jaar met een verstandelijke beperking.

Kosten?
De kosten voor Dansmix Extra! bedragen 27 euro per maand voor jongeren tot 21 jaar en 29 euro per maand voor deelnemers van 21 jaar en ouder. Inwoners van Heerhugowaard kunnen mogelijk gebruik maken van de Huygenpas. Subsidiemogelijkheden hangen af van de persoonlijke situatie.

Gratis proefdansen in de maand januari
Zeker weten of Dansmix Extra! iets voor je is? Kom gratis proefdansen in de maand januari. Pas daarna beslis je of je de lessen wilt blijven volgen. Aanmelden voor de proeflessen kan via het contactformulier op de website.

Vervolg
Met ingang van het nieuwe schooljaar willen wij het aanbod aangepast dansen uitbreiden. De lessen komen dan vast op het rooster en worden dan voor meerdere leeftijdsgroepen aangeboden.

Aanmelden en inschrijven
In de bijlagen vind je een digitale versie van de Dansmix Extra! folder en een inschrijfformulier. Bij vragen kun je contact opnemen via saskia@bhhw.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×