Direct door naar content
NK rolstoelhandbal in Nibbixwoud afbeelding nieuwsbericht

NK rolstoelhandbal in Nibbixwoud

28 mei 2018

In sporthal de Dres in Nibbixwoud zal op zondag 3 juni het tweede Nederlands Kampioenschap rolstoelhandbal plaatsvinden. Tijdens het NK zullen CSV uit Castricum, Quintus uit Kwintsheul en Westfriesland SEW uit Nibbixwoud gaan strijden om de Nationale titel.

Afgelopen seizoen werd er voor het eerst competitie gespeeld in het rolstoelhandbal. Op het spel stond een plaats op het Nederlands Kampioenschap. Titelverdediger CSV uit Castricum was het eerste team dat zich voor het NK plaatste. Na het hele seizoen ongeslagen te blijven zijn ze ook deze keer de favoriet voor de titel. Quintus uit Kwintsheul en Westfriesland SEW uit Nibbixwoud, de twee andere geplaatste teams, zullen er alles aan doen om CSV van de titel af te houden.  

Tijdens de dag komen ook de nummer vier tot en met zes uit de competitie in actie, te weten HCB’92 uit Boxtel, Quintus 2 en Ventura uit Schiedam. Deze ploegen maken geen aanspraak op de nationale titel, maar zullen ondanks dat hun beste spel ten tonele willen brengen.

De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal de Dres in Nibbixwoud en zullen ’s ochtends om half 11 van start gaan. Rond kwart voor vijf zal bekend zijn wie de nationale kampioensschaal mee naar huis mag nemen.

Lijkt rolstoelhandbal jouw ook leuk? Doe mee aan ons kennismakingstoernooi op 1 juli! Stuur hiervoor of andere vragen een mail naar rolstoelhandbal.sew@gmail.com

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Bibian Mentel krijgt speciaal Cruyff Court

"Het geld voor de racerunner was zo binnen"

Darten kan met elke beperking

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×