Direct door naar content
Uniek Sport(en) talent gezocht!  afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sport(en) talent gezocht!

06 september 2018

Regelmatig bewegen is belangrijk! Je wordt er gezonder en fitter van. Je voelt je vaak een stuk vrolijker en doet nieuwe contacten op. Een win-win situatie! Loket Uniek Sporten Noordoost-Brabant wil zoveel mogelijk mensen die niet mee kunnen komen in het reguliere sportaanbod bewegen naar een passende sportfaciliteit. Iedereen kan bewegen en jij dus ook! Naast het 1 op 1 matchen tussen vraag en aanbood adviseren zij ook op het gebied van vervoer, financiën, (sport)hulpmiddelen, sportmaatjes en topsport.

Daarnaast is Uniek Sporten Noordoost-Brabant op zoek naar aangepaste breedtesporters met een talent in de meest brede zin van het woord. Iemand die ondanks zijn of haar beperking persoonlijke records heeft weten te verbreken. Iemand die een grote persoonlijke of sportieve ontwikkeling heeft doorgemaakt. Of iemand die een inspiratie en voorbeeld is voor andere sporters met een handicap. Ken jij zo'n sporter? Vertel het ons dan! Wie weet gaat jouw favoriet er met de titel en het prachtige prijzenpakket vandoor.

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met  de regio coördinator van Uniek Sporten Noordoost-Brabant via noordoostbrabant@unieksporten.nl of telefonisch via 0412-631039.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Zonder juist hulpmiddel verlies je je sportplezier”

Speel jij straks rolstoelrugby bij TeamNL?

Barbie gaat paralympisch zitskiën!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×