Direct door naar content

Sylvana van Hees, rolstoelbasketballer

Verhalen Uniek Sporten Brabant

"Ik zou mijn leven niet willen veranderen"

Sylvana van Hees uit Oud-Vossemeer kreeg toen ze bijna twee jaar was een hersenvliesontsteking. Daardoor moest ze beide onderbenen en één onderarm amputeren. Toch ziet Sylvana haar beperking niet als een beperking, maar juist als een uitdaging. Op haar zestiende vond ze haar passie: rolstoelbasketbal. En dat doet ze nu dus met veel plezier. "Ik laat me door niets of niemand tegenhouden. En ik zou mijn leven ook niet willen veranderen." Bekijk hieronder Sylvana's verhaal.

Deze video is gemaakt door Gemeente Halderberge. Samen met de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht wisselt Halderberge kennis en expertise uit op het gebied van aangepast sporten.

Vind een beweegcoach bij jou in de buurt

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente