Direct door naar content

Nominatie Arnhems Sportgala gestart

Nominatie Arnhems Sportgala gestart afbeelding nieuwsbericht
27 november 2017

Ook dit jaar wordt in Arnhem de Sport-ster en Support-ster uitgereikt. Twee prijzen die gaan naar mensen die iets bijzonders hebben gedaan in of naast de sport. Arnhemmers kunnen vanaf nu al hun Sport- en Support-ster nomineren. Daarnaast wordt de sportfoto van het jaar gekozen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het gala op 27 februari. Tijdens deze avond wordt teruggekeken op de mooie verhalen uit het afgelopen sportjaar.

Twee prijzen
Mooie verhalen staan centraal tijdens het Arnhems Sportgala. Daarmee is er ruimte voor alle bijzondere prestaties, van Olympisch niveau tot in de wijk. Iedereen mag zijn Sport-ster nomineren via sportinarnhem.nl. Ook naast de sport zijn bijzondere mensen actief, van vrijwilligers op het veld tot ouders die meerdere keren per week hun topsporter in de dop naar de training brengen. Deze eren we met de Support-ster. Iemand voordragen hiervoor kan ook via sportinarnhem.nl. Een aantal mooie verhalen krijgt een plek op het podium tijdens het Sportgala op 27 februari 2018. Uit alle nominaties kiest de jury, met wethouder Gerrie Elfrink als voorzitter, de twee winnaars. Nomineer nu jouw Sport-ster of Support-ster.

Sportfoto van 2017
Ook dit jaar wordt de Sportfoto van het jaar gekozen. Kindjes die voetballen op een pleintje. De bekerwinst van Vitesse. Vrijwilligers die hard aan het werk zijn op een sportveld. Supporters langs de lijn. Hardlopers in de avondzon. Het maakt eigenlijk niet uit wat op de foto staat. Zolang het maar over sporten of bewegen in 2017 gaat. De leukste foto’s krijgen een mooie plek. De foto’s met de meeste likes op Facebook maken kans op de titel. Foto’s kunnen tot en met 7 januari 2018 worden ingestuurd via Facebook.com/sportinarnhem.

Met de Sport-ster, Support-ster en Sportfoto van 2017 biedt het Arnhems Sportgala nog één keer de gelegenheid om terug te kijken op een mooi sportjaar. De organisatie van het Sportgala is in handen van Sportbedrijf Arnhem en vindt plaats in het Stadstheater Arnhem (Velperbinnensingel 10, Arnhem
6811 BP Arnhem).

Terug naar overzicht Vind jouw Unieke Sport
×