Direct door naar content

Klimmen met Gert

Jouw talent van het jaar?

Motivatie

Het verhaal van Gert.
In 2003 is er helaas bij mij de ziekte MS geconstateerd. Jarenlang heb ik nergens last van gehad totdat 6 jaar geleden ‘de man met de MS-hamer’ voorbij kwam. De grilligheid en onvoorspelbaarheid van deze ziekte werd toen erg pijnlijk duidelijk.
Tot op de dag van vandaag ervaar ik bij elke stap en beweging die ik zet de gevolgen van de 21 ontstekingen in mijn hoofd. Niets is vanzelfsprekend, maar hoe frustrerend het ook is. Ik zal hiermee moeten leven en dat doe ik... Rug recht, borst vooruit en kop omhoog.
Trap lopen ging moeizaam en daarom hebben we 2 jaar geleden met 65 (!) mensen (minimaal) 700 trappen gelopen in de Johan Cruijff Arena. Wat een avontuur en ervaring! Met bloed, zweet en tranen... maar het is gelukt!
Fietsen gaat ook moeizaam en dus daarom dat een volgende uitdaging in dit verlengde ligt. Het begon 4 jaar geleden met het aansluiten bij een spinningsles bij m'n vrienden. Gewoon een beetje zachtjes trappen om bezig te zijn. Van een spinnig fiets kun je immers niet vallen. Maar het werd meer en de prikkel sterker. En meer en sterker.. en meer en sterker...
Na al die jaren spinnen bij MyFit werd een een ‘rondje over de dijk’... en dan gaat het kriebelen. Via een winactie bij Klimmen tegen MS ben ik de gelukkige die de tandem van a.s.r. mag testen. En dit hebben we gedaan. En hoe!

Terug naar overzicht

Onze partners

×