Direct door naar content

Harm Theunisse

Jouw talent van het jaar?

Motivatie

Harm zit al 12 jaar op volleybal. Hij is een heel enthousiaste speler, heeft veel gevoel voor humor en hij is heel leergierig. Hij heeft ontzettend veel plezier in het volleyballen en straalt dat ook uit op de trainingen. Hij neemt mensen mee in zijn enthousiasme. Hij doet altijd ontzettend zijn best, loopt nooit de kantjes er van af. Hij is heel sociaal en heeft veel geduld met mensen die het minder goed kunnen dan hij.

Play Unified Challenge
Afgelopen jaar heeft het met Special Olympics mee gedaan aan de Play Unified Challenge samen met Laura Dijkema. De challenge heeft hij erg leuk gevonden. Hij heeft er zo van genoten, alle aandacht en uitleg van Laura. Zijn aanval is er een stuk beter door geworden en hij staat te popelen om hier in het nieuwe seizoen weer verder aan te werken. Het viel me bijvoorbeeld bij de challenge op dat hij ineens een spongservice ging doen, iets wat Harm zelfs nog nooit getraind had. Ik denk dat je wel kan zeggen dat zijn zelfvertrouwen daardoor vergroot is! 

Regionale Special Olympics
Ook beachvolleybal vindt hij leuk. Zo is hij naar Den Haag geweest met zijn trainer en heeft hij meegedaan aan de Regionale Special Olympics. Daarnaast heeft hij in 2019 meegedaan aan de Special Olympics in de Achterhoek waar hij goud heeft behaald. Harm is overal voor in. Als hij kan doet hij aan alles mee. 

Daarom is Harm absoluut een Uniek Sporttalent! 

Meer weten over Harm? Lees dan hier het artikel op unieksporten.nl! 

Terug naar overzicht

Onze partners

×

Zoeken