Direct door naar content
Uniek Sporttalent logo

Promotiematerialen

Promotiematerialen

Om jezelf of de door jou genomineerde sporter(s) te nomineren hebben wij een aantal promotiemiddelen ontwikkeld.

Poster: 
Hang de poster op, bijvoorbeeld in de kantine van de vereniging, op het werk, bij de plaatselijke slager, de supermarkt of bij scholen (let op: vraag hiervoor wel altijd eerst even toestemming). Daarnaast is het natuurlijk leuk als om de poster als foto te plaatsen op sociale media of op de website van de vereniging.

A3 poster downloaden A4 poster downloaden

Flyer:
Deze flyer kun je ook heel goed gebruiken om meer verenigingen & sporters enthousiast te maken om bekendheid te geven aan deze campagne. Print de flyer en deel hem uit aan mensen die je kent, bijvoorbeeld andere ‘collega’ verenigingen, sporters etc. en deel de flyer via bijvoorbeeld e-mail of (net als de posters) via sociale media.

A5 Flyer downloaden A4 Flyer downloaden

Visual, video en persbericht: 
Onderstaand kun je de visual downloaden voor social media en voor website gebruik. Ook hebben we een persbericht opgesteld om de verkiezing verder toe te lichten. Deze tekst en foto's zijn rechtenvrij te gebruiken voor eigen- en lokale media.

Visual downloadenNaar Youtube video Persbericht

Vanaf 1 september ontvangt iedere deelnemer een persoonlijke visual voor op social media tevens ontvang je en widget/banner voor o.a. op de website van jouw vereniging. Vraag de vereniging of zij de banner op de website willen plaatsen om daarmee de verkiezing en de deelname van jou/jouw favoriet(en) te promoten.

Een initiatief van:
Fonds Gehandicaptensport
ABN Amro
Nederlandse Loterij
Ziggo
Sublime
×