Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK
Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Communicatie

Communicatie

Niet weten waar je kunt sporten, blijkt één van de belangrijkste redenen te zijn waarom mensen met een handicap niet sporten. Daarom is het belangrijk om de communicatie verder te verbeteren! Hoe maak je optimaal gebruik van je website, sociale media of een flyer om mensen met een handicap te laten weten dat je een geschikt sportaanbod hebt? Voor vragen over dit onderwerp kun je contact opnemen met jouw regio. Kijk op Sport.nl voor meer algemene informatie over dit onderwerp. Voor inspiratie en tips kun je ook kijken op de Facebookpagina van Clubbereik. Daarnaast is er een toolkit beschikbaar over het gebruik van sociale media binnen de sport. Hieronder als voorbeeld een filmpje van een verening die laat zien hoe leuk het is om bij hen te sporten!

Selecteer je gemeente
×