Direct door naar content
NIEUW! E-learnings 'training geven aan sporters met een beperking' afbeelding nieuwsbericht

NIEUW! E-learnings 'training geven aan sporters met een beperking'

05 maart 2024

Ben jij klaar om sporters met een verstandelijke beperking optimaal te begeleiden? Of wil je leren hoe je sporters met een beperking warm verwelkomt in jouw trainingsgroep? Ontdek de twee nieuwe e-learnings van Gehandicaptensport Nederland!

  • 'Training geven aan sporters met een verstandelijke beperking' - Leer alles over effectieve communicatie, positieve coaching en het belang van structuur en duidelijke grenzen.
  • 'Klaar voor de start: training geven aan sporters met een beperking' - Een korte e-learning waarin we je aan het denken zetten over beeldvorming en je houding en gedrag als trainer.

Meer informatie over de e-learnings vind je op deze pagina. Volg de e-learning(s) waar en wanneer het jou uitkomt: na het aanschaffen krijg je een jaar lang toegang met jouw unieke code.


Hoe te volgen? Gratis via de gemeente Amsterdam
👉🏼 Ben je van een sportclub uit Amsterdam? Dan kun je deze e-learning kosteloos volgen. Vraag de e-learning(s) aan als service binnen het Sportakkoord via de clubondersteuner van jouw stadsdeel
 
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar opleidingen@gehandicaptensport.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht