Direct door naar content

Angelica op weg naar de Special Olympics

"Mijn ultieme doel is om goud te halen"

In juni 2023 neemt Angelica, medewerker bij Rotterdam Inclusief, deel aan de Special Olympics in Berlijn. Hoe is zij zover gekomen, hoe blijft ze gezond en wat betekent deze deelname voor haar? In deze video nemen we een kijkje in haar voorbereiding richting de Special Olympics.

Helaas kreeg ze tijdens een wedstrijd voorafgaand aan de Special Olympics twee tia's. Tóch ging ze naar de Special Olympics. Kijk hier hoe het haar verging.

 

Gratis beweegadvies

Benieuwd welke beweegactiviteit bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in beweging kunt blijven? Misschien weet je niet goed welke volgende stap je kunt zetten. De sportconsulenten uit het netwerk van de gemeente Rotterdam helpen jou hier graag bij verder.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag naar sport@meerotterdam.nl​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ of neem direct contact op met één van de onderstaande sportconsulenten.

Vind wie jou het beste kan helpen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Als eerste leuke activiteiten of mooie verhalen over sporten en bewegen met een beperking in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!