Direct door naar content

NOC*NSF

In Nederland sporten ruim 9 miljoen Nederlanders op wekelijkse basis, waarvan bijna 5 miljoen mensen in clubverband. Voor deze 9 miljoen mensen geldt dat zij met regelmaat hun weg naar sport en bewegen vinden. De vraag van deze sporters sluit over het algemeen goed aan op het aanbod van de sportclub. Het feit dat mensen minder deelnemen aan sport kent op individueel niveau verschillende redenen. De vraag van (potentiële) sporters sluit nog niet altijd goed aan op het aanbod van de sportclub. 

NOC*NSF streeft naar: ‘voor elke Nederlander een sportclub of sport die bij hem of haar past' & ‘in elke buurt een open club’. Om die reden is NOC*NSF partner van Uniek Sporten. Uniek Sporten helpt (potentiële) sporters bij het zoeken naar een geschikte sportclub zo dicht mogelijk in de buurt. Vanuit de verbindende rol van NOC*NSF in het sportlandschap willen we de gezamenlijke sportbonden en de Nederlandse sport optimaal ondersteunen. 

Daarom willen we graag samen met het Uniek Sporten de mismatch tussen vraag en aanbod tegengaan en nog meer mensen (met een beperking) aan het sporten of bewegen krijgen.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×