Direct door naar content

Sporten is voor iedereen - boksen met Michel

"Je wordt gewoon in de maatschappij gezet en je bokst met normale mensen"

Bij inclusief sporten gaat het erom dat iedereen; met plezier kan mee doen, zich welkom voelt en erbij voelt horen, geaccepteerd wordt, niet uitgesloten wordt en eigen sportkeuzes kan maken. Kijk mee met Michel Pronk die bokst bij No Limits Gym. Michel heeft een visuele beperking: hij heeft een kunstoog en nog zo'n tien procent zicht over. Dankzij de Landelijke Stichting Blinden is er een traject gestart zodat Michel, en anderen met een beperking, bij No Limits Gym kunnen boksen. Zo zijn o.a. de bokszakken en de verlichting aangepast. Daardoor kunnen mensen met en zonder beperking met de lessen meedoen.

Gratis beweegadvies

Benieuwd welke beweegactiviteit bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in beweging kunt blijven? Misschien weet je niet goed welke volgende stap je kunt zetten. De sportconsulenten uit het netwerk van de gemeente Rotterdam helpen jou hier graag bij verder.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag naar sport@meerotterdam.nl​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ of neem direct contact op met één van de onderstaande sportconsulenten.

Vind wie jou het beste kan helpen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Als eerste leuke activiteiten of mooie verhalen over sporten en bewegen met een beperking in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!