Direct door naar content

Discord community

Uniek Esports

Heb je zin om samen te gamen en nieuwe mensen te ontmoeten? Wil je ervaringen uitwisselen over aanpassingen bij het gamen, welke games bij jou passen, of hoe je beter wordt? Neem dan een kijkje op de HiPerks Discord!

Discord is een online applicatie waarop je je kunt aansluiten bij al bestaande communities, of waar je er zelf eentje op kunt richten. Op Discord kun je met andere leden van dezelfde community textchatten, voicechatten en videobellen. Zo kun je makkelijk contact met elkaar houden, maar ook met elkaar communiceren tijdens het gamen.

HiPerks draagt bij aan de toegankelijkheid van gaming door als platform te fungeren waar jongeren met elkaar in contact kunnen komen. Je kunt hier bijvoorbeeld ervaringen uitwisselen over het spelen van conventionele games met aanpassingen en deelnemen aan hun Discord-community. In deze Discord kun je nieuwe vrienden maken, samen chatten en gamen. Elke laatste vrijdag van de maand is er een gameavond.

Kom je via Uniek Esports? Laat dan zeker even van je horen in het Uniek Esports textchannel. Klik hieronder om de HiPerks Discord te joinen!

Naar Discord community

Laatste nieuws, tips & tricks

Nieuwe technologie: een handsfree gamemuis en een stapelbare controller
Deze gamer speelt met zijn rechtervoet en ogen
Samen gamen? Sluit je aan bij de HiPerks Community

Programma van:

Partners: