Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK
Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Disclaimer

Disclaimer

Hoewel bij het maken en onderhouden van de website, de app en verdere communicatiemiddelen de grootst mogelijke zorg wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de gebruikte teksten en grafische voorstellingen (waaronder foto's en video's) kunnen dan ook géén rechten worden ontleend. Voor onvolledigheden en/of fouten kan een e-mail gestuurd worden. 

Uniek Sporten en/of Fonds Gehandicaptensport kan niet aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk gehouden worden voor de informatie en gegeven adviezen - en/of de uitwerking hiervan - via de website, app en overige communicatiekanalen van Uniek Sporten. Aan de publicaties op Uniek Sporten en de verwijziging naar websites of pagina’s van derden door Uniek Sporten kunnen geen rechten worden ontleent. 

De inhoud van onze website valt onder het auteursrecht van Uniek Sporten. De foto's op de officiële uitingen van Uniek Sporten zijn mogelijk gemaakt met dank aan en toestemming van: Mathilde Dusol Fotografie, Sportbedrijf Arnhem, Zintens, Fotografie Henk Rodrigo, A.M.H.C. Upward en Running Blind/Peter Pronk. Teksten en grafische voorstellingen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Uniek Sporten worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail

Selecteer je gemeente
×