Direct door naar content

Uniek Sporten Thuis

Eenvoudig starten in 3 stappen

Fit worden vanuit je rolstoel, trainen met een prothese of met NAH, gewoon vanuit huis wanneer het jou uitkomt? Dat kan gratis met Uniek Sporten Thuis! Met video’s van complete workouts en meer dan 4.000 oefeningen die passen bij jouw situatie.

Natuurlijk wil je direct de app downloaden, want wist je dat:

  • Alle oefeningen en workouts zijn ontwikkeld door o.a. deskundige revalidatietrainers
  • Je kunt werken aan je gezondheid op je eigen tempo en niveau of je nu een beginnende of ervaren sporter bent
  • Meer dan 4.000 anderen je voor gingen
  • De app gratis is? Dus je zit nergens aan vast!
     

Eenvoudig thuis sporten in 3 stappen:

Stap 1: Registreer je hieronder (of log in met je Uniek Sporten account)

Stap 2: Download de app via Google Play of de App Store 

Stap 3: Meubels aan de kant en thuis sporten maar! ;-)

Registreer je gratis Al een account? Aanmelden

Zij gingen je voor

Sluit je net als Mariëlle, Joke en Sjaak en vele anderen ook aan bij #TEAMTHUIS en begin direct met thuis sporten op je eigen tempo. En ook leuk: je kunt je ervaringen delen, vragen stellen of tips geven over de workouts in de app.

Mariëlle

Ik ben wel erg competitief ingesteld en daag mezelf graag uit. Ik vind de challenges daarom ook leuk. Met de community kun je met gelijkgestemden overleggen over het sporten, elkaar vragen stellen en complimenten geven.
Dat werkt stimulerend! De app helpt zo bij het denken in mogelijkheden. Mij heeft het geholpen veel meer uit mijn nieuwe rolstoel te halen.

Joke

De videoworkouts zijn mijn favoriet. Je zet een video aan en je workout begint, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Wat ik er heel goed aan vind, is dat je twee instructeurs hebt. De een doet staand oefeningen voor en de ander doet de oefeningen zittend in een rolstoel voor. Dus als je zelf in een rolstoel zit, kun je gewoon meedoen.

Sjaak

Ik merk dat ik door de vele oefeningen veel sterker ben geworden, vooral in mijn benen. Ik kom nog steeds bij allerlei specialisten en een fysiotherapeut. Zij geven ook advies welke oefeningen ik thuis kan doen met de app.

Programma van:

Partners: