Direct door naar content

Uniek Sporten Thuis

Thuis sporten met onze app

Wat houdt het in?

Workouts
Beweegvideo's
Community
Uitdagingen
Lees meer over hoe het werkt

"De fysio helpt mij met oefeningen in de praktijk, maar wat doe ik als ik thuis ben?
De Uniek Sporten app is voor mij echt een goede oplossing!"

Sjaak van Zuijlen (69 jaar)

Thuis sporten en bewegen wanneer het jou uitkomt! Met complete workouts en oefeningen die passen bij jouw situatie. Dat kan met de Uniek Sporten app. Download ‘m nu.

Sport je nog niet, dan kun je dit met Uniek Sporten Thuis op een laagdrempelige manier uitproberen. Als je wel al regelmatig sport maar ook de mogelijkheid wilt hebben om thuis te sporten, dan biedt de app vele oefeningen. Kom je uit een revalidatietraject en wil je verder werken aan het verbeteren van je spieropbouw? Ook dan biedt de app volop mogelijkheden.

Met uiteenlopende oefeningen kun je werken aan de groei van spiermassa, conditie en coördinatie. Voer de oefeningen of schema’s van jouw revalidatiearts of fysiotherapeut in en ga aan de slag. Met jouw eigen persoonlijke doel voor ogen kun je met de app van Uniek Sporten heel makkelijk sporten en bewegen vanuit huis.

Download de app en ga aan de slag

Om de app te downloaden heb je een account bij Uniek Sporten nodig. Heb je al een account bij Uniek Sporten? Dan log je hieronder in en download je daarna de app voor Android of iOS. 

Nog geen account? Klik dan op registreren en maak direct je gratis account aan. Nadat je account geactiveerd is, kun je inloggen en de app voor Android of iOS downloaden.     

Meedoen

Om mee te doen moet je ingelogd zijn.

Je dient akkoord te gaan

Nog geen account? Registreer je hier.

Programma van:
Partners: