Direct door naar content

Dota 2

DOTA 2 is een van de grote MOBA’s op de markt. Ook in deze game speel je in een team van vijf personen tegen een ander team van vijf. Het doel is om de basis (Ancient) van de tegenstander te vernietigen. Een game duurt meestal minimaal 30 minuten waarin beide partijen kleine gevechten tussen spelers proberen te winnen om zo het andere team te verslaan.

Platform

PC

18+
Gratis
Online
1
2-10
MOBA

Wat is mogelijk met jouw beperking?

Maak een keuze

Slechthorend / doof

Je kan de game puur op zicht spelen. Daar staat tegenover dat bepaalde personages acties hebben die alleen via geluid aangekondigd worden. Je mist geen cruciale informatie om de game te spelen, maar het vormt wel een extra uitdaging.

Lichamelijk

Met een MMO-muis en door de acties toe te wijzen aan verschillende knoppen aan de zijkant van de muis kan je DOTA 2 met 1 hand spelen. Het is wel even wennen, dus je moet geduld hebben als je zo wilt leren spelen.

Visueel

Het spel heeft een vrij hoog tempo. Je kan het zeker met beperkt zich spelen, maar dan is het wel van groot belang dat je je goed focust op de minimap en de actie. De locatie van de minimap kan je aanpassen. Van rechtsonder naar linksonder.

Laatste nieuws, tips & tricks

Deze VR-game is speciaal voor blinde kinderen
Tweede editie HiPerks gaming toernooi: "Het brengt mensen met en zonder beperking samen"
Interactieve speelmuur maakt bewegen ‘fantastisch’

Hardware

Programma van:

Partners: