Direct door naar content

Het Nederlands Transplantatie voetbalteam heeft zilver gewonnen op de World Transplant Games in Newcastle

02 september 2019

In de week van 17-24 augustus heeft het Nederlands Transplantatie voetbalteam deelgenomen aan de World Transplant Games in Newcastle en daar hebben ze ZILVER gewonnen. Met veruit het mooiste en attractiefste voetbal heeft het team vele voetbalharten gestolen. Het is een prachtige prestatie. Zeker daar andere landen al ruim enkele jaren bezig zijn met het voetbal en het voetbalteam in Nederland pas in januari 2019 zijn begonnen met trainen. 

In 2020 gaan ze deelnemen aan het WK voor Transplantatie teams in Ravenna(Italië).

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen hebben over de trainingen en het team neem dan contact op met de trainer/coördinator van het  NederlandsTransplantatie voetbalteam:

Robin Simons

E: simons@sportentransplantatie.nl

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Vind een beweegcoach bij jou in de buurt

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente