Direct door naar content
Logo-Onbeperkte-vragen

Videoserie Onbeperkte Vragen

Uniek Sporten Brabant

Kan je met een beperking alleen deelnemen aan aangepaste sporten? Levert sporten energie op of kost het energie? Voel je je beperkt als je sport? En wat voor invloed heeft sporten op jouw gezondheid? In de videoserie Onbeperkte Vragen vroegen we Brabanders met een beperking of aandoening het hemd van het lijf. Over het belang van sport in hun leven, over fit zijn en over vrienden maken. Maar ook over vooroordelen, over drempels die je ervaart en over de hobbels die je soms moet nemen in een zoektocht naar een passende sport. 

In deze serie vertellen Pim, Jelle, Annemieke, Maaike, Dianne, Marjan, Vivian, Auke, Riens, René, Joost en Natascha over hun kijk op sporten met een aandoening of beperking. De weg ernaartoe is niet altijd makkelijk, maar het gevoel dat overheerst: sporten levert zoveel op. 

Op deze pagina vind je alle acht de delen van deze bijzondere serie, elke aflevering heeft een ander thema.  

Gratis beweegadvies 

Ben jij op zoek naar een sport en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk in de Sportzoeker voor het sportaanbod bij jou in de buurt. Of neem contact op met een beweegcoach. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden gratis hulp aan mensen met een beperking of aandoening bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. Klik hier voor de contactgegevens van een beweegcoach bij jou in de buurt of stuur een mailtje naar info@unieksportenbrabant.nl