Direct door naar content

Jouw beweegcoach

Uniek Sporten Brabant

Vind een beweegcoach bij jou in de buurt

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente

Hoe werkt het?

Brabant is opgedeeld in zeven regio’s met elk een eigen sportloket. Een Uniek Sporten Brabant-loket is een samenwerking van verschillende gemeenten. Neem bijvoorbeeld Zuid-Brabant dat actief is in Bergeijk, Cranendonck, Eindhoven, Heeze-Leende, Oirschot, Valkenswaard en Veldhoven. Hun gezamenlijke doel? Samen met jou ontdekken wat jou beweegt!

Per sportloket zijn verschillende beweegcoaches actief. Zij kijken graag samen met jou naar jouw wensen, mogelijkheden en drijfveren. Want voor iedereen is er een passend sport- en beweegaanbod. Ook kunnen ze al jouw vragen beantwoorden over vervoer, sporthulpmiddelen en financien. Wil je liever niet alleen bewegen? Misschien is een maatje een oplossing… Kortom: ze helpen je graag verder. Dus beweeg jezelf en neem snel contact op.

Onze beweegcoaches

  • Bewegen Brabanders naar geschikt en passend beweegaanbod
  • Ondersteunen waar nodig (regelen van vervoer, sporthulpmiddelen, etc.)
  • Zijn deskundig, goed opgeleid en weten de weg in de ‘sportwereld’
  • Werken graag nauw met u samen!
  • Zijn ervan overtuigd dat iedereen kan sporten!

7 Brabantse sportloketten

Onze werkwijze in 6 stappen

Stap 1 Het maken van een afspraak
Stap 2 mogelijkheden & wensen bespreken
Stap 3 Op zoek naar passende activiteit
Stap 4 het maken van een Keuze
Stap 5 Samen aan de slag
Stap 6 Evalueren
Meer over onze werkwijze