Direct door naar content

Beweegles: Beweeg thuis mee met Lidewij Welten

11 mei 2020

Kom thuis in beweging met deze beweegles!

Onlangs is de BrabantSport Zorgtour van start gegaan. Tijdens deze tour brengen Brabantse topsporters een bezoek aan een aantal Brabantse zorginstellingen en ziekenhuizen. Op dinsdag 28 april verzorgde hockeyinternational Lidewij Welten, ambassadeur van Team BrabantSport, een beweegles voor bewoners van zorginstelling Van Neynsel De Taling in ‘s-Hertogenbosch. Deze les gaf ze samen met buurtsportcoaches van ’S-PORT ’s-Hertogenbosch, partner van regioloket Uniek Sporten De Meierij.

De les is opgenomen, zodat iedereen thuis ook mee kan doen. Dus ga klaar staan en beweeg mee samen met Lidewij Welten! De les duurt 20 minuten en is hieronder te bekijken. Veel plezier!

Heb je vragen over (thuis) bewegen? Neem contact op met een beweegcoach van Uniek Sporten Brabant.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Vind een beweegcoach bij jou in de buurt

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente