Direct door naar content

Sportdromen

Laat een sportdroom uitkomen!

Laat een sportdroom uitkomen! 

Heb jij een beperking of aandoening en een Sportdroom, waarvan je het lastig vindt deze te realiseren? Of ken jij iemand met een aandoening en een niet gerealiseerde Sportdroom? Geef die Sportdroom dan op en laat Uniek Sporten Brabant jou helpen om in beweging te komen! 

Uniek Sporten Brabant laat met steun van het BrabantSport Fonds en Stichting Sportservice Noord-Brabant de komende twee jaar meer dan 200 Sportdromen uitkomen in heel de provincie. Tijdens de vier actieperiodes in 2024 en 2025 is het mogelijk om je dromen met ons te delen. De jury gaat vervolgens in overleg en bekijkt wiens droom werkelijkheid wordt! 

De eerste actieperiode loopt van 1 april tot en met 21 april 2024. Tijdens deze drie weken kan jij jouw Sportdroom of die van een ander met ons delen. Vul hieronder een formulier in voor jezelf of iemand die je kent* en wie weet komt de door jouw ingediende sportdroom ook echt uit! Aanmelden kan tot en met zondag 21 april 2024. De tweede actieperiode start in het najaar van 2024. 

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag? 

Stuur een e-mail naar info@unieksportenbrabant.nl of neem telefonisch contact op via 06 38 33 22 76. 

*Door jezelf of iemand anders aan te melden, ga je akkoord met de spelregels zoals hieronder toegelicht.  

Let op: Check goed of je na het invullen van jouw of iemand anders Sportdroom ook een bevestigingsmail krijgt in je mailbox (check ook je spam). mocht dit niet het geval zijn, stuur dan een mail naar info@unieksportenbrabant.nl Heb jij op 1 of 2 april al je droom ingestuurd en geen bevestiging gehad? Stuur je droom dan even opnieuw in! 

Sportdromen is een initiatief van Uniek Sporten Brabant en Stichting Sportservice Noord-Brabant, dat wordt gefinancierd door het BrabantSport Fonds.

Vul hier je eigen gegevens in:

Vul hier de gegevens in voor wie jij de sportdroom aanvraagt: