Direct door naar content

Jace van Hek, fysiotherapeut

Verhalen Uniek Sporten Brabant

Wat veel mensen niet weten, is dat gezond bewegen en een actieve levensstijl ook een positieve invloed hebben op je geest.”

Fysiotherapeut Jace van Hek vindt het belangrijk dat zijn patiënten genoeg bewegen. Samen met zijn patiënten stelt hij concrete doelen om naartoe te werken. Zoals bijvoorbeeld weer zelfstandig sporten. "Ik denk dat de fysiotherapeut van nu, ook vooral een begeleider en een coach is."

Jace kijkt samen met de patiënt welke sport er bij hem of haar past. Eén van zijn patiënten is Carla. Carla is chronisch moe. Jace kijkt samen met haar wat ze kan om zo te zorgen dat ze straks genoeg kracht en conditie heeft om uiteindelijk zelfstandig te gaan sporten.

Lukt het niet om zelf te gaan sporten? Zoek dan hulp bij een fysiotherapeut, huisarts of andere zorgprofessional. "Hij of zij zou jou kunnen helpen om een passende sport te vinden. En daarbij concrete doelen te stellen zodat het voor jezelf allemaal wat behapbaarder wordt."

Vind een beweegcoach bij jou in de buurt

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente