Direct door naar content

GJ1 JEKA, voetbalteam

Verhalen Uniek Sporten Brabant

“Teamleden zijn vrienden geworden”

Ooit zo’n enthousiast team gezien als voetbalteam GJ1 van voetbalvereniging JEKA? Het is een gemengd team met leden in de leeftijd van 6 tot 21 jaar oud. Het team traint op woensdag en speelt wedstrijden op zaterdag. Voor de teamleden is het niet haalbaar om in een regulier voetbalteam te spelen. Daarom is het G-team voor hen een enorme uitkomst. Ze kunnen met gelijkgestemden voetballen en daar krijgen ze enorm veel energie van.

Hecht team
Door het voetbal kunnen ze lekker sportief bezig zijn, krijgen ze een goede conditie en leren ze met respect met elkaar omgaan. Ze hebben elkaar namelijk nodig om tot een goed eindresultaat te komen. En daarnaast: De teamleden zijn vrienden geworden en hebben veel lol met elkaar. Het team is dan ook heel hecht. Buiten het voetballen om hebben ze contact met elkaar via WhatsApp of gaan ze samen gamen.

Train eens mee en ga het proberen
Een tip van het team: Wil je ook graag voetballen? Kijk eens in de buurt of er een team is waar je een paar keer mee zou kunnen trainen. Op deze manier kan je kijken of het wat voor je is. Samen met kinderen van je eigen leeftijd een balletje trappen en aan je conditie en zelfvertrouwen werken is namelijk superleuk. Wij zeggen: Doen!

Bekijk onderstaand filmpje om het voetbalteam in actie te zien.

Vind een beweegcoach bij jou in de buurt

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente