Direct door naar content

Werkwijze Noordoost-Brabant

Werkwijze

Uniek Sporten Noordoost Brabant brengt het aangepaste sport- en beweegaanbod bij elkaar in een digitaal loket. Het aanbod is gericht op mensen die (nog) niet terecht kunnen bij reguliere sport- en beweegactiviteiten. We helpen je graag bij het vinden van geschikt en passend aanbod. Misschien heb je daarbij vragen over financiën of heb je een sportrolstoel of andere hulpmiddelen nodig. Als je liever niet alleen gaat, kan een maatje een oplossing zijn. Wil je medailles winnen en voor topsport gaan? We horen het graag en ondersteunen waar nodig! Daarnaast zijn er diverse ogelijkheden op het gebied van vervoer

In de kopjes hierboven kun je alle onderwerpen bekijken en een leuke passende sport-/beweegactiviteit zoeken. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, dan kun je terecht bij de lokale beweegcoach. Ook sportaanbieders kunnen voor praktijkvoorbeelden, succesverhalen, advies en ondersteuning in de regio Noordoost Brabant contact opnemen met deze beweegcoach.

VIND EEN BEWEEGCOACH BIJ JOU IN DE BUURT

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente

Initiatief van

Logo Brabant Sport Logo provincie Noord-Brabant

Contactgegevens