Direct door naar content

Werkwijze Zuid-Brabant

Werkwijze

Uniek Sporten Zuid-Brabant (regionale samenwerking aangepast sporten regio Eindhoven) brengt het aangepaste sport- en beweegaanbod bij elkaar in een digitaal loket. Het aanbod is gericht op mensen die (nog) niet terecht kunnen bij reguliere sport- en beweegactiviteiten. We helpen je graag bij het vinden van geschikt en passend aanbod. Misschien heb je daarbij vragen over financiën of heb je een sportrolstoel of andere hulpmiddelen nodig. Als je liever niet alleen gaat, kan een maatje een oplossing zijn. Wil je medailles winnen en voor topsport gaan? We horen het graag en ondersteunen waar nodig! Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van vervoer. In de kopjes hierboven kun je alle onderwerpen bekijken en een leuke passende sport-/beweegactiviteit zoeken. 

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, dan kun je terecht bij de contactpersoon van Uniek Sporten Zuid-Brabant in jouw gemeente. Ook sportaanbieders kunnen voor praktijkvoorbeelden, succesverhalen, advies en ondersteuning in de regio Zuid-Brabant contact opnemen.

VIND EEN BEWEEGCOACH BIJ JOU IN DE BUURT

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over bijvoorbeeld vervoer of hulpmiddelen? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Selecteer hieronder je gemeente/regio en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

×

Zoeken