Direct door naar content

League of Legends

League of Legends is een MOBA-game, waarin je 5 tegen 5 speelt met maar 1 doel: de nexus van het andere team vernietigen. Verzamel je vrienden, kies een personage en een rol die bij jou past en begin te gamen!

Platform

PC

12+
Gratis
Online
1
6-10
MOBA

Wat is mogelijk met jouw beperking?

Maak een keuze

Slechthorend / doof

Je kan de game puur op zicht spelen. Daar staat tegenover dat bepaalde personages acties hebben die alleen via geluid aangekondigd worden. Je mist geen cruciale informatie om de game te spelen, maar het vormt wel een extra uitdaging.

Lichamelijk

Met een MMO-muis en door de acties toe te wijzen aan verschillende knoppen aan de zijkant van de muis kan je LoL met 1 hand spelen. Het is wel even wennen, dus je moet geduld hebben als je zo wilt leren spelen.

Visueel

Het spel heeft een vrij hoog tempo. Je kan het zeker met beperkt zich spelen, maar dan is het wel van groot belang dat je je goed focust op de minimap en de actie. De minimap kan je aanpassen. Van rechtsonder naar linksonder. Als support en jungle hoef je minder te focussen op minions. Met name als support hoef je alleen maar te kijken wat andere spelers doen.

Laatste nieuws, tips & tricks

Nieuwe technologie: een handsfree gamemuis en een stapelbare controller
Deze gamer speelt met zijn rechtervoet en ogen
Samen gamen? Sluit je aan bij de HiPerks Community

Hardware

Programma van:

Partners: