Direct door naar content

StarCraft 2

Onderhand is StarCraft II een van de klassiekers binnen de RTS wereld. Alhoewel het spel in 2010 is uitgebracht leeft de community nog altijd. Kies een van de drie rassen, de menselijke Terran, de high-tech Protoss of de insect-achtige ' hive mind' Zerg en probeer je een weg door het sterrenstelsel te veroveren. De game-play bestaat uit het bouwen van bases, het mijnen van mineralen en het bouwen van werkers.

Platform

PC

16+
Gratis
Online / Offline
1
2
RTS

Wat is mogelijk met jouw beperking?

Maak een keuze

Slechthorend / doof

Bijna alle audio-cues en cut-scenes zijn volledig ondertiteld waardoor StarCraft goed te spelen is met slechthorendheid of doofheid.

Lichamelijk

Een-arm: StarCraft is, net als andere RTS spellen, een spel wat op hoogt tempo wordt gespeeld. Een speler moet snel kunnen switchen tussen verschillende werkers, basissen en upgrades. Men kan tot 10 macro's maken voor specifieke werkers waardoor het besturen ietsje makkelijker wordt, maar makkelijk wordt het niet. Een muis met knoppen aan de zijkant zal het gemakkelijker kunnen maken.

Visueel

Een-gezichtsveld: Alhoewel er voldoende audio-cues worden gegeven is hoog niveau StarCraft II makkelijker te spelen wanneer alle informatie op het scherm goed kan worden gelezen. De mini-map en kleine letters in pop-up banners geven extra informatie die met slechtziendheid moeilijk te lezen zijn.

Kleurenblind: Blizzard heeft 3 verschillende filters om met de verschillende vormen van kleurenblindheid om te kunnen gaan.

Laatste nieuws, tips & tricks

Nieuwe technologie: een handsfree gamemuis en een stapelbare controller
Deze gamer speelt met zijn rechtervoet en ogen
Samen gamen? Sluit je aan bij de HiPerks Community

Hardware

Programma van:

Partners: